Marina Badalona ha impulsat el procés participatiu per la modificació del Pla d’Usos del Port de Badalona. Aquesta acció ciutadana s’ha realitzat en el moment de la tramitació urbanística de l’Avanç de Modificació del PE que ha de regular totes les activitats a la zona del port. La intenció era buscar la col·laboració de tothom i obtenir múltiples mirades per aconseguir prendre millors decisions.

Una vegada celebrat aquest procés participatiu, ja estan disponibles les seves conclusions. Marina Badalona ha elaborat un informe on es detallen les aportacions i valoracions extretes.

Entre elles s’ha insistit en la necessitat d’executar urgentment les obres d’infraestructura pendents
i en implementar més mesures per a fer accessible el port a les persones amb mobilitat reduïda. Molts participants han aportat idees sobre nous usos a incloure en el port que la MPE hauria de valorar i tenir en compte en el moment de fer una normativa adaptativa, capaç d’absorbir tant aquestes propostes com aquelles que puguin sorgir més endavant i resultin interessants per al port i pel conjunt de la ciutat.

El procés de participació fomenta i promou el debat i el contrast d’opinions, i és un instrument molt útil que permet a la ciutadania intervenir activament en les decisions que afecten la seva vida. L’Informe de Conclusions íntegre i detallat es pot trobar a continuació o en l’apartat Participació Ciutadana de la web del Pla d’Usos del Port de Badalona.0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *